Priser

 

 

Fedtprocent:

Måling af fedtprocent - kr. 225

BioSignature.

12 punkts måling med gennemgang og forklaring om din unikke hormonelle profil kr. 600.

BioSignature forløb (12 uger)

12 punkt måling med gennemgang og forklaring om din unikke hormonelle profil. Vi gennemgår din forberedte kostdagbog og opsætter nogle fremtidige retningslinjer for din kost.

Du får en zink test samt et mavesyre test-kit. Dette er for at vi kan undersøge hvordan din mavesyre funktion er. Optimal mavesyrefunktion er forudsætningen for, at kunne optage vitaminer og mineraler. Zink testen er en nem og hurtig måde at konstatere om du mangler zink. Zink er et vigtigt mineral i forbindelse med opbyggelse af muskelmasse. Og de fleste mennesker får for lidt zink i den daglige kost.

Ud fra din tilbagemelding vil du næste gang vi mødes få udleveret en liste over de nødvendige vitaminer/kosttilskud, der vil optimere din hormonelle profil.

Første uge mødes vi 2 gange. Efterfølgende mødes vi hver 14 dag til en opfølgning på hvordan processen går samt en BioSignature måling..

Et BioSignature forløb koster: kr. 3.000 og du skal være parat til at købe vitaminer/kosttilskud for mellem kr. 200 og kr. 300 pr. uge.

I forløbet er du velkommen til at kontakte mig på e-mail.

Hvis du vælger at investere i et BioSignature forløb inden for en måned efter du har fået foretaget en BioSignature vil de betalte kr. 600 blive fratrukket prisen.

Kontant betaling eller bankoverførsel. Jeg har ikke mulighed for at modtage dankort.

Tidsbestilling foregår ved at kontakte mig på mb@bioprofil.dk eller på telefon 27 14 70 80.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb dine Poliquin produkter - HER

 

 

 

 

 

 

The End, (Rikke Feld

 

Bioprofil v/Malene Bloch

 

Kontakt mig for at booke en tid eller yderligere oplysning om BioSignatur.

Bioprofil