Om mig

 

 

Billedet som du kan se på alle siderne er lavet af Rikke Feld. Det hedder "The End".

 

Det har altid inspireret mig, fordi jeg sagtens kan forstå følelsen af at stå på badevægten og mest af alt have lyst til at smide den af h....... til.

 

Løsningen findes ikke i tallene på en vægt, men derimod i en reduceret fedtmængde og en øget muskelmasse. Hvad der står på vægten er fuldstændigt ligegyldigt. Det vil ALDRIG afspejle din reelle kropskomposition.

 

Jeg er 47 år og har gennem de sidste par år været aktiv med både kondition og styrketræning.

 

Jeg har brugt de sidste 4 år på at uddanne mig indenfor kost og ernæring, senest med uddannelse som BioSignature Practionner i 2011. Jeg har tillige basis uddannelse som fitness instruktør, er kostvejleder med speciale i vægttab, samt er certificeret NLP-practitioner.

Inden for de sidste par år er jeg for alvor blevet klar over, at hvis man ønsker at påvirke sin muskel- og fedtsammensætning, er den eneste vej frem styrketræningen med en kontrolleret kosttilgang.

Mine resultater er kommet ved hjælp af et struktureret styrketræningsforløb og en kontinuerlig fokus på min kost og kosttilskud fra Charles Poliquin.

Personligt spiser jeg efter Charles Poliquins principper kombineret med en basis i stenalderkosten (Paleo diet).

Jeg får løbende målt min fedtprocent og justerer mine kosttilskud i henhold til min BioSignature profil og mine prioriteter. Siden jeg startede på BioSignature har jeg sænket min fedtprocent væsentligt, men min BioSignature profil giver mig stadig områder som skal forbedres.

Du kan være sikker på, at jeg gør det samme og efterlever de samme regler som jeg vil bede dig om at efterleve i dit BioSignature forløb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The End, (Rikke Feld)

 

 

 

Bioprofil v/Malene Bloch

 

 

Kontakt mig for at booke en tid eller yderligere oplysning om BioSignatur.

Bioprofil