Inspiration

 

 

At få øjene op for det fakta har inspireret mig i min træning og min tilgang til kosten. Nedenfor er der en række links til personer og andet hvor jeg får min inspiration og energi.

 

Harvard Health Publications – Harvard School of Public Health. Alene navnene taler for sig selv. Dokumenterede undersøgelser og interessante nyheder. Walter Willet har skrevet Eat, Drink, and Be Healthy, der gør op med kostpyramiden som vi kender den.

Rachel Cosgrove. Styrketræning og ernæring for kvinder. Har bl.a. skrevet bogen ”The Female Body Breakthrough”. Hun er gift med Alwyn Cosgrove, som er lidt af en ”trænings-guru”. Han har bl.a. været med til at skrive bøgerne The New Rules of Lifting, hvor bogen The New Rules of Lifting for Women gav mig et helt andet perspektiv på hvor vigtigt styrketræning er for kvinder, der ønsker at ændre sin kropskomposition.

Mad for livet. Side om kosten, tilsætningsstoffer og kosttilskuds virkning på kroppen. Anette Harbech Olesen har en utrolig stor viden og god tilgang til, at der er en sammenhæng i hvad vi spiser og bruger i dagligdagens indvirkning på kroppens generelle sundhedsstilstand.

Dr. Loren Cordian er grundlæggeren af The Paleo Diet, eller stenalderkost. "If it doesn’t fly, swim, walk or isn’t green – don’t eat it!”

Bodylab er stedet, hvor jeg køber mit proteinpulver. Kompromisløs kvalitet og suveræn hurtig levering.

Nate Miyaki har en ”no bull shit” approach til træning og ernæring. Ikke så meget snak. Hvis du passer din kost og din træning – er det umuligt ikke at opnå resultater. Et dejligt site at besøge når man synes man er kørt lidt død i det med træning og maden.

T-nation er ikke til at komme uden om når man interesserer sig for styrketræning. Det er et site, der henvender sig til den seriøst interesserede styrketræner/bodybuilder.

Tom Venuto er bodybuilder. Men tag ikke fejl af, at de klassiske bodybuilding ernæringsprincipper er analyseret ned i mindste detalje. Og de virker – også selv om man ikke er bodybuilder.

Lyle McDonald’s site er en stor kilde til information om træning of fedt tab. Nogle af hans bøger er let læselige, andre går helt i dybden, men alle interessante.

Precision Nutrition kalder sig selv et ”ernærings uddannelses firma”. Det er nok ikke en helt forkert betegnelse. De er passionerede i ønsket om at bistå i at opnå livsstilsforandringer via kosten.

Charles Poliquin behøver ingen introduktion. Det er ham, der har udviklet BioSignature. På siden er der masser af videoer med gennemgang af træningsøvelser og gennemanalyserede artikler om ernæring og kosttilskud.

Jonny Bowden beskæftiger sig med vægttab, ernæring og sundhed. Hans tilgang er en ”low carb” og gluten fri livsstil.

Eric Falstrault og Nick Mitchell er begge uddannet af Charles Poliquin. Deres sider er spækkede med interessante artikler om BioSignatur, hormoner, træning og livsstil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb dine Poliquin produkter - HER

 

 

 

 

 

The End, (Rikke Feld)

 

 

 

Bioprofil v/Malene Bloch

 

 

Kontakt mig for at booke en tid eller yderligere oplysning om BioSignatur.

Bioprofil